Billedskolen Værksted

I skoleåret 21/22 udbyder Billedskolen en række kortere hold, som enten afholdes en enkelt lørdag eller i løbet af fem undervisningsgange. 

Kort workshopforløb ( 5 undervisnings dage ) - på dette kursus får du mulighed for at dykke ned i et bestemt kunsttema. Vi arbejder med et kunstprojekt, som munder ud i en samlet udstilling. Ideen med workshoppen er at vi som gruppe, arbejder på et fælles kunstværk. Du får her kendskab til en kunstgenre og lærer at samarbejde omkring et samlet kunstværk.

Lørdags familie workshop - 4 timer fra 10 - 14
Konceptet og ideen med lørdags familie workshoppen, er at vi samlet som gruppe skal arbejde på et fælles kunstværk. Der arbejdes med et på forhånd bestemt tema og materiale. Kunstværket opstilles i billedskolens have. Ideen er at værket skaber opmærksomhed omkring billedskolen samt at give børn og voksne indsigt i at kunst er mere end blot billeder på væggen, men at man også kan skabe kunst i uderummet.
At arbejde med et større samlet værk, som skal passe ind i et bestemt rum, haven ved Billedskolen. Vi arbejder med haven og træerne, bruger naturen som kulisse vi skal stille værket op i. Værket kan efterfølgende ses af andre i en periode.