Shining Bright Idea Light Bulb With Cogs 3446 347

LINK TIL TILMELDING

Greve Kultur-Base

Tirsdage kl. 16.00-18.00

Underviser: Anders Graabæk

For dig i 8.-10. klasse

På dette hold lærer du En masse teknikker til at få ideer, at identificere om en ide er god, at afklare markedsbehovet, hvordan man sælger en ide uden at have et færdigt produkt, at designe en forretningsmodel og hvordan man præsenterer sin ide foran andre(pitch).

Iværksætteri kan ikke kun læres i et klasselokale. Det læres i samspil med kunder, samarbejdspartnere, leverandører, osv. samarbejdspartnere, leverandører, osv. Derfor indgår der i forløbet "lektier" imellem undervisningsgangene. Noget vil i form af at forberede præsentationer, mens andet går på at opsøge eksempelvis potentielle kunder. Deltagerne skal derfor være forberedt på at komme ud af sin comfort zone.

Undervisningen foregår fast ugentligt, med en vekselvirkning imellem fysisk og virtuelt fremmøde. Hver uge vil det være muligt at bruge lokalerne på Greve Ungdomsskole.

Deltagerne på holdet vil blive sat sammen i teams, som de udvikler og arbejder på deres ide sammen med.

Holdets underviser, Anders, har 10 års erfaring med innovation i både offentlig og privat kontekst. De sidste 4 år koncentreret med fokus på iværksætteri og corporate innovation. Anders er en erfaren workshop facilitator, har erfaring med digital formidling og undervisning af iværksættere via blended learning, dvs. kombination af fysisk og digital undervisning. Anders har bl.a. hjulpet Bold Drinks i gang (fra 2 x Løvens Hule). En historie man kan følge i podcasten Becoming Bold. Igennem hans virksomhed Validate arbejder Anders til daglig med kunder som DTU, Den Sociale Kapitalfond, FN, Rainmaking, m.fl.

Den første undervisningsgang tirsdag d. 7. september kl. 19.00-20.00 er der informationsmøde for både deltagere og deres forældre.