Love Story

LINK TIL TILMELDING

Holmeagerskolen

Mandage kl. 18.30-21.00

Underviser: Kenneth Larsen

For dig mellem 12 og 18 år.

Kenneth, som er spilmester på holdene, opfinder spil og eksperimenterer med fortællinger. Hvis du er på et af holdene skal du skabe en af hovedpersonerne i spillene og improvisere dig igennem alverdens forskellige skøre, dramatiske, seriøse eller eventyrlige fortællinger sammen med resten af holdet. Du kan læse oplevelser fra sidste års spillere nedenfor, samt på de øvrige Improviseret Spil-sider.

"De fjendtlige rumskibe skyder et virvar af lasere imod os. Jeg undviger hver eneste stråle. En imponerende bedrift. Moderlandets light cruiser har ikke en skramme. Men jeg finder snart ud af at kampen for at overleve kun lige var begyndt. Det var fjenden som jeg ikke så komme, som havde os i sigtekornet..."

- Lena i rollen som Kamppiloten Anastasia

"Jeg ser tydeligt dæmonen skabe en vej af kaos på sin vej igennem byen. Da jeg langt om længe, forpustet, når frem er kampen stort set ovre. Selv vores største kriger og mægtigste magiker er ikke i stand til at matche demonens styrke. Der stinker af svovl og død i luften. Jeg griber min pose med dyrt købte slyngplantefrø og beder til at magien virker på demonen. Med en storm af komplekse ord og bevægelser kaster jeg hele posen mod demonen. Først sker intet og jeg frygter det værste. Men i det at posen rammer explodere lianer ud af den i et virvar, som vikler sig rundt om demonens flammende hoved og strammer til. Et øjeblik senere forsvinder demonen med et ekko af et brøl tilbage til sin egen dimension."

- Louis i rollen som Dryade Magikeren Shrom