Tavern

LINK TIL TILMELDING

Tune Skole - Højen

Torsdage kl. 18.30-21.00

Underviser: Kenneth Larsen

For dig mellem 12 og 18 år.

Kenneth, som er spilmester på holdene, opfinder spil og eksperimenterer med fortællinger. Hvis du er på et af holdene skal du skabe en af hovedpersonerne i spillene og improvisere dig igennem alverdens forskellige skøre, dramatiske, seriøse eller eventyrlige fortællinger sammen med resten af holdet. Du kan læse oplevelser fra sidste års spillere nedenfor, samt på de øvrige Improviseret Spil-sider.

"Min programmering fortæller mig tydeligt hvad min mission er. Moderlandet kommer først. Hvis besætningen ikke lever op til moderlandets krav, så er det min opgave at motivere dem i moderlandets kamp mod en ukendt fjendtlig invasion fra rummet. Min programmering siger at besætningen er nøglen til sejr. Men hvis det stod til mig burde de aldrig have været der..."

- Morten i rollen som AI Robot Vogter 115-USSR

"Det var nat. En knirkende lyd vækkede mig. Skikkelser... Bevæbnet... På vej over mod min forsvarsløse lærermesters seng. Men jeg sov i en skovkurv i hjørnet. De ignorede mig. Så jeg sneg mig om bag dem. Stak den ene i ryggen, Skar en flænge i halsen på den anden. Men min kniv var ingen match for den største skikkelse. Jeg tog en chance med en kompleks magi og fremmanede en stor sten over hans hoved, straks efterfulgt af braget af en krop som blev kvast. En følelse af tilfredshed. De skulle ikke have ignoreret mig. Døren åbner og lyset vælter ind. Mine venner ligger på gulvet i deres eget blod..."

- Leonora i rollen som Alfe Troldkvinden Max